Menaxhoni biznesin tuaj me mëpelqën

E-commerce është gjerësisht e pranuar në mbarë botën, por jo në Shqipëri, ne po e rregullojmë këtë duke ofruar një platformë moderne për bizneset dhe konsumatorët.

Ne jemi ura që ju lidh me klientët tuaj.

White Paper

Shikoni PDF-në për të kuptuar më mirë problemin që duam të zgjidhim.

Shiko White Paper-in

Gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar biznesin tuaj.

Lista e mëposhtme është një shembull i vogël i asaj që do të përfshijë platforma, padyshim që nuk mund të përfshijmë gjithçka në këtë faqe, megjithatë, ne do t'ju ofrojmë një Account Manager kur të lançojmë platformen për t'ju ndihmuar që të kuptoni të gjitha veçoritë.

Menaxhoni produktet

Shtoni produktet tuaja manualisht ose importojini ato automatikisht nga excel-i, pas kësaj mund t'i menaxhoni ato përmes platformës sonë, t'i modifikoni, përditësoni çmimet, të aplikoni zbritje, etj.

Menaxhoni produktet me mëpëlqen

Rritja e shitjeve online

Ne do t'ju ndihmojmë të rrisni shitjet tuaja duke synuar përdoruesit në internet. Përdoruesit në internet janë më të gatshëm të bëjnë një blerje në krahasim me atë në dyqan.

“Së bashku do të analizojmë të dhënat për të rritur shitjet tuaja.”

mëpëlqen
Erjon Hoxha, Salesperson

Retarget përdoruesit e interesuar

Me fuqinë e cookies, ne jemi në gjendje të rishënjojmë përdoruesit që u interesuan për produktet tuaja. Ne do t'i kthejmë ato në dyqanin tuaj për të përfunduar blerjen.

“Këto cookies nuk hahen, por ndihmojnë në rritjen e fitimeve 😉.”

mëpëlqen
Adriatik Leka, Account Manager

Bashkohu me ne!

Hapni e-shopin tuaj sot dhe filloni të shisni me ne!

Regjistrohu

Çmimet

Merr pak ose merri të gjitha 🚀

Falas

€0 /në muaj

Ju do të keni akses në veçori të mjaftueshme për të filluar, për të arritur më shumë konsideroni planin pro.

 • Menaxhoni porositë (pa limit)

 • Menaxhoni produktet (pa limit)

 • Mbështetje me email, telefon dhe WhatsApp

 • Numri i produkteve që mund të krijoni në muaj (10)

 • Numri i vendndodhjeve fizike që mund të shtoni ne total (1)

 • Bli me WhatsApp (për shitje të shpejta)

 • Quick buy direkt nga mëpëlqen

 • Qasje në mjetet tona të marketingut (fushata, Instagram, email marketing, black friday, data të tjera festive, influencers)

Pro

€25 /në muaj

Qasje e plotë në të gjitha veçoritë tona, në mënyrë që të ndihmoni biznesin tuaj të arrijë rezultate maksimale.

 • Menaxhoni porositë (pa limit)

 • Menaxhoni produktet (pa limit)

 • Mbështetje me email, telefon dhe WhatsApp

 • Numri i produkteve që mund të krijoni në muaj (pa limit)

 • Numri i vendndodhjeve fizike që mund të shtoni ne total (pa limit)

 • Bli me WhatsApp (për shitje të shpejta)

 • Quick buy direkt nga mëpëlqen

 • Qasje në mjetet tona të marketingut (fushata, Instagram, email marketing, black friday, data të tjera festive, influencers)

Pagesat

Pagesat bëhen në pako 3 mujore, 6 mujore dhe 12 mujore. Për pagesa 12 mujore, ju do të paguani €20 në muaj në vend të €25.

Kush jemi ne?

Së bashku do të ndërtojmë të ardhmen e e-commerce në Shqipëri.

 • Renato Hysa

  Founder - Software Engineer

  I create things!

 • Kreizia Velija

  Digital Marketer

 • Brikena Lena

  Sales Manager

Dëshironi të bisedoni?

Mund të na kontaktoni përmes telefonit ose emailit, le të flasim dhe t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaj.

Phone Support

Na kontaktoni direkt përmes telefonit / WhatsApp. Le të flasim drejtpërdrejt dhe të përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të filloni dhe të kuptoni më mirë platformën tonë.

Email Support

Mund të na kontaktoni edhe me email. Përsëri, ne do të bëjmë më të mirën për t'ju ndihmuar të filloni dhe ta kuptoni më mirë platformën tonë.